Jiangsu JinFangYuan CNC màquina Co, Ltd
+86-514-80522468
Coneixement del sector

Classificació de parts de la màquina

Parts genèriques per la funció i la dinàmica de les peces modulars màquina eina, suport a parts, peces de transmissió, unitats de control i accessoris 5.

Components dinàmics eina ofereix el moviment principal i alimentar el moviment, caixa de poder principal (el moviment rotatori del motor es passaran a la pala), el cap de tall (muntat sobre l'eix, per al processament de cada procés individual), poder corredissa taula menjar (per instal·lar la caixa de poder o l'esqueix de cap per aconseguir menjar moviment);

Suport a components de la instal·lació de lliscament taula menjar poder, incloent-hi la base i suport; transport de peces o per a la transferència de la caixa de fusos peça a control de procés-estació de components utilitzats per controlar el funcionament automàtic cicle de la màquina;

Accessoris inclouen lubrificants, mecanisme d'eliminació de refredament i xip i així successivament. Segons la fórmula, la combinació de l'estació de sol i multilloc màquines es pot dividir en dues grans categories. Quina combinació és màquina processat superfícies i el nombre de sol, doble, tres i quatre 4 espècies, normalment només un cop el diferents mecanització de peces, així com tractament multilloc modular màquina eina rotativa taules tipus, alternatiu tipus de taula, columna llarg i tambor rotatiu tipus 4, processament de múltiples de la mecanització de peces.

Unitat de control s'utilitza per controlar el cicle de treball automàtic de parts de la màquina, estació hidràulic, armari elèctric i quadre de Control. Accessoris lubrificants, mecanisme d'eliminació de refredament i xip i així successivament.


Jiangsu JinFangYuan CNC màquina Co, Ltd