Jiangsu JinFangYuan CNC màquina Co, Ltd
+86-514-80522468
Coneixement del sector

Màquina talladora

Detalls del producte

Especificacions clau / Característiques especials:

Característiques de la màquina talladora hidràulica / talladora hidràulica:

1. Sistema de pinça de material individual de material hidràulic amb inserits de niló per protegir el material de la sagnia dels cilindres de fixació al llarg de tota la màquina de cisalla hidràulica.

2. El controlador digital programable ENC 18 ofereix un recorregut de fins a 1000 mm al calibre posterior del tornaveger elèctric que permet a l'operador programar la longitud de tall requerida. També s'adapta un marc de regulació de carrera i comptador automàtic que permet tallar materials més curts utilitzant una longitud de carrera menor, aquesta característica augmentarà la producció.


3. Ajustos simplificats del buit de la fulla per permetre una àmplia gamma de tipus de material.

4. Transferir boles inserides en la taula de treball permetent que el material es mogui fàcilment a la posició tallada i al braç quadrat.

5. Màquina de cisalla hidràulica amb fulla de cisalla superior fabricada en compost de qualitat Inox i amb dos (2) vores tallants que permeten minimitzar el temps d'inactivitat en la rotació de la fulla.

6. Xapa de cisalló inferior fabricada en composite de qualitat Inox i amb quatre (4) vores tallants que permeten minimitzar el temps d'inactivitat en la rotació de la fulla.

7. L'estructura central del marc principal de l'acer ha estat soldada electrònicament assegurant la màxima penetració durant el procés de fabricació. A més d'aquesta característica, el feix de tall ha estat alleujat per l'estrès eliminant qualsevol distorsió després de la fabricació.

8. S'ha incorporat la il·luminació a la línia de l'ombra al marc de la màquina oferint una línia de tall clara sobre la peça de treball i permetent que es tallés amb simplicitat el material escrivit o marcat segons es requereixi.

9. El braç quadrat d'alta resistència està equipat amb una regla graduada i un front ajustable que permet que l'operador es talli a mesura des del frontal de la màquina de tall hidràulica. Es pot establir el flip over stops per repetir la longitud de tall requerida amb precisió. El braç també alinea el material per situar-se a la vora de tall.

Avantatges competitius principals:

 • Parts de marca

 • Forma A

 • Garantia / Garantia

 • Preu


Principals mercats d'exportació:

 • Europa de l'est

 • Mig Orient / Àfrica

 • Àsia


Detalls del pagament:


 • Termes de pagament: transferència telegràfica (TT, T / T)


 • Ordre mínim: 1 conjunt

Detalls de lliurament:


 • Port FOB: Xangai


 • Gamma FOB: USD10000 - US $ 20000 per unitat (conjunts)


 • Temps de lliurament: 10 - 30 dies

Totes les marques o imatges de tercers que es mostren aquí són només per a finalitats de referència. No tenim autorització per vendre articles que portin aquestes marques comercials.

Un parell de: No

Següent: Avantatge de concurs de tallador de làser

Jiangsu JinFangYuan CNC màquina Co, Ltd